Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Розширення лінійки корпусів ICS від Phoenix Contact

  • 13.03.2020
  • 543

корпус ICSPhoenix Contact пропонує модульні корпуси для установки на монтажну рейку серії ICS шириною 50 мм. Нові корпуси для електроніки дозволяють розмістити до чотирьох друкованих плат і підходять для реалізації багатофункціональних контролерів і модулів вводу-виводу. Шинні з'єднувачі для установки на монтажну рейку забезпечують простий зв'язок між модулями. Вся серія тепер включає в себе пристрої шириною 20, 25 і 50 мм, а також висотою 77, 100 і 122 мм.

Стандартні бокові заглушки мають фрезерування для розміщення на платах роз'ємів RJ45, USB, D-SUB і SMA (для підключення антен до GSM модулів), а стандартні чотирьох- і пятиконтактні роз'єми мають додаткові можливості кодування. З'єднувачі з кроком 3,5 мм і 5,0 мм призначені для струмів до 16 А і напруги до 300 В. Вони сумісні з існуючим асортиментом кабельних роз'ємів серій PSPT і MSTBT з різними технологіями з'єднання (push-in або гвинтове з'єднання) провідників.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top