Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Система моніторингу імпульсних перенапруг з новими функціями

  • 07.07.2020
  • 537

Система моніторингу імпульсних перенапруг і стану ПЗІП ImpulseCheck доповнилася новими функціями після оновлення ПЗ. Програмне забезпечення версії 2.0 дозволяє вибирати кінцеву точку PROFICLOUD Global або PROFICLOUD China.

ImpulseCheck

Крім того, пакет оновлень пропонує нові інтерфейси для вибірки даних з системи в локальній мережі через Modbus TCP / IP або REST API. У порівнянні з CONTROL API PROFICLOUD в додатку ImpulseAnalytics обсяг інформації скорочений до основних параметрів ImpulseCheck, оброблених результатів вимірювання і стану контрольованого пристрою захисту від імпульсних перенапруг. Дані оновлюються в ході з'єднання з хмарою і доступні безпосередньо в системі управління через веб-інтерфейс ImpulseCheck. Для використання REST API необхідно активувати веб-сервер системи допомоги в постійному режимі. Щоб обмежити допуск різних користувачів до налаштувань конфігурації ImpulseCheck, Phoenix Contact також реалізувала опціональну функцію аутентифікації по паролю.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top