Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Система SOLARCHECK RSD від Phoenix Contact отримала премію безпеки GIT

  • 03.10.2017
  • 932

Система виключення фотоелектричних модулів SOLARCHECK RSDСистема виключення фотоелектричних модулів SOLARCHECK RSD отримала премію безпеки GIT в категорії протипожежного захисту, вибухозахисту і охорони праці. Нагорода за найбільш інноваційні продукти і системи в області технологій безпеки щорічно присуджується журналами GIT Security і Messtec Drives Automation видавництва Whiley-VCH (Німеччина). Перед цим продукт вийшов у фінал за рішенням незалежного журі, до складу якого входили представники BHE, TÜV, VDMA, ZVEI, інтегратори і користувачі. Переможця обирали більш ніж 75000 читачів друкованих версій журналів і відповідних онлайн-спільнот git-sicherheit.de, git-security.com і pro-4-pro.com.

 

Обережно: напруга - небезпека для життя без системи відключення модуля
 
У 95% фотоелектричних установок панелі послідовно з'єднуються в ланцюжки. При цьому може виникати небезпечна для життя напруга до 1000 вольт постійного струму. Розблокування для захисту від ураження електричним струмом - складне завдання: інвертор або додатковий перемикач постійного струму перериває струм, але не напругу. Тільки автоматичне відключення кожної окремої панелі гарантує безпечні умови праці.
 

Найвищий рівень безпеки завдяки модульному відключенню
 
Система SOLARCHECK RSD має діагностичні функції і розрізняє різні робочі стани. За принципом безвідмовності, відхилення від норми або відключення інвертора ведуть до автоматичного відключення відповідних сонячних модулів. Надійний стан забезпечується без залучення фахівців-електриків. Безпека гарантована і особам, які не знають правил техніки безпеки і факторів загроз. Запатентована технологія швидкого автоматичного вимкнення (Auto Rapid Shutdown) працює швидше і надійніше, ніж у разі механічних рішень та ручного втручання.

Система виключення фотоелектричних модулів SOLARCHECK RSD

Система відключення модулів фотоелектричних установок SOLARCHECK RSD
 
SOLARCHECK RSD складається з блоків для відключення окремих фотогальванічних модулів і пускових блоків, які знову повертають систему до роботи. Кожен блок відключення відключає відповідний модуль від колектора сегмента. Відключення здійснюється автоматично в разі виникнення несправності, а також після кожного вимикання інвертора. Вся сторона постійного струму фотоелектричної установки знаходиться під напругою не вище безпечної наднизької напруги, завдяки чому відсутня небезпека ураження електричним струмом.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити систему виключення фотоелектричних модулів SOLARCHECK RSD Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top