Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Система запобіжних вимикачів з IO-Link

  • 18.05.2018
  • 922

Нова система запобіжних вимикачів Phoenix Contact складається з безконтактного кодованого запобіжного вимикача PSRswitch і реле безпеки PSRmini з IO-Link.

Електронний запобіжний вимикач використовується для контролю безпеки захисних дверей і положень в машинах і виробничих установках. Вимикач з технологією приєднання M12 відрізняється компактною конструкцією і гнучкими можливостями монтажу на дверях і дахах. За рахунок інтегрованої технології RFID він забезпечує максимальний захист від стороннього втручання і ступінь безпеки. Запобіжні вимикачі розраховані на автономний режим експлуатації або логічні послідовні схеми включення згідно EN ISO 14119 до PL e.

У комбінації з новим реле PSRmini PSR-MC42 можна передавати в контролер важливі повідомлення стану за допомогою IO-Link. Таким чином власник машини отримує економічне комплексне рішення з набором нових функцій для «розумної фабрики».

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити запобіжні вимикачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top