Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Швидке підключення S7-1500

  • 21.08.2017
  • 640

Фронтальні адаптери, розраховані на системи управління, дозволяють швидко підключати інтерфейсні модулі до контролера SIMATIC S7-1500.

При цьому системна кабельна розводка формується за допомогою фронтальних адаптерів з надійною технологією plug & play. Переваги стають очевидними в результаті швидкого монтажу модулів введення-виведення, без класичного підключення окремих жив, а технологія plug & play дозволяє виключити помилки при підключенні контролера. Одночасно з цим наші модулі серії Varioface забезпечують високу гнучкість, так як вони дозволяють реалізувати канальні додатки, а також передавати до 32 каналів в цілому. Різні технології приєднання і функціональні модулі доповнюють цю системну концепцію.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top