Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Термодрукуючий принтер для промислового використання

  • 27.08.2019
  • 923

Phoenix Contact

Нове покоління термодрукуючих принтерів Phoenix Contact дозволяє виготовляти високоякісне і стійке промислове маркування швидким способом. Системи друку оснащуються вбудованим кольоровим сенсорним дисплеєм, в якому для зручної навігації використовуються інтуїтивно зрозумілі символи. THERMOMARK CARD 2.0 наносить маркування на матеріали в форматі карток і пластин. THERMOMARK ROLL 2.0 - універсальний, продуктивний рулонний принтер для різних маркувальних матеріалів в форматі рулонів і нескінченних стрічок.

Термодрукуючий принтер

Перевага технології термодруку полягає у відсутності необхідності обслуговування принтерів. Автоматична система розпізнавання матеріалу забезпечує оптимальні параметри друку і виключає помилки. THERMOMARK CARD 2.0 наносить маркування на матеріали в форматі карток всього за 8 секунд. При цьому роздільна здатність друкованого документа складає 300 dpi. THERMOMARK ROLL 2.0 друкує на матеріалі для маркування клем, проводів, кабелів, пристроїв і установок з якістю 300 dpi при максимальній ширині друку 105 мм і довжині 1000 мм. Простота використання обох систем друку наочно продемонстрована у відео-роликах, які можна відкрити на дисплеях принтерів.

Універсальна програма для маркування PROJECT complete Marking керує термодрукуючими принтерами, а також будь-якими іншими системами маркування Phoenix Contact простим способом.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити термодрукуючий принтер Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top