Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Ювелірний захист від перенапруги для КВП

  • 15.09.2017
  • 711

Серія TERMITRAB complete включає точно розраховані вироби для захисту від перенапруги для застосування в області вимірювальних, керувальних та регулювальних пристроїв.

TERMITRAB complete

При цьому вироби шириною всього 3,5 мм є найвужчими захисними пристроями, які представлені на ринку. Залежно від Ваших вимог в асортименті є різні моделі пристроїв TERMITRAB complete. На вибір пропонуються одноступінчасті пристрої захисту від перенапруги в монолітному корпусі, а також вироби з багатоступінчатими, тестованими захисними штекерами із сигнальним ланцюгом і ножовими розмикачами. Опціональні модулі віддаленого оповіщення дозволяють оптичним способом контролювати до 40 сусідніх захисних пристроїв. В асортимент виробів входять також моделі для вибухонебезпечного застосування. Пристрої захисту від перенапруги серії TERMITRAB complete поставляються як з інноваційними зажимами push-in, так і гвинтовими зажимами.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити вироби для захисту від перенапруги Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top