Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Захист для лінійних джерел постійного струму

  • 09.09.2019
  • 696

Забезпечте захист будь-яких джерел постійного струму з лінійною робочою характеристикою за допомогою розрядників VALVETRAB-SEC-DC від Phoenix Contact.

Дана серія також включає вироби зі схемою 2 + F. Вбудований газовий розрядник забезпечує відсутність струмів витоку на землю і таким чином оптимальну можливість використання в ізольованих системах. Висока продуктивність і довговічність — це лише дві з численних переваг.

VALVETRAB-SEC-DC

Пристрої оснащені розчіплювачем постійного струму і оптико-механічним індикатором в кожному штекері. Вони можуть використовуватися без вхідного запобіжника до 200 A. Розрядник спрацьовує тільки при перевантаженні, а завдяки безпечному вимиканню виключені можливі пошкодження від вогню.

Вся серія пропонує додатковий безпотенційний сигнальний контакт для дистанційного контролю і можливість електричної перевірки кожного окремого штекера за допомогою Checkmaster 2. Вбудована система кодування підвищує рівень безпеки і запобігає помилковому використанню штекерів.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити розрядник Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top