Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Завжди правильний час в мережі

  • 21.04.2020
  • 553

Враховуючи постійне збільшення кількості підключень різноманітних мережевих пристроїв, все більш важливою стає функція точного часу. Для налаштованої роботи у мережі записи в журналах різних пристроїв (або ж мітки часу на кадрах відеозаписів) повинні відображатися синхронізовано та коректно зберігатися.

сервер часу

Для рішення цієї задачі використовується надійний сервер часу в мережах без доступу до інтернету або резервний сервер часу при збої підключення до інтернету. Пристрій Phoenix Contact з вбудованою антеною, встановлений у водонепроникному корпусі для зовнішнього використання, приймає сигнали GPS, Galileo і Glonass, і встановлює час в мережі для кожного пристрою за допомогою NTP — а за необхідності також і дані геолокації за допомогою NMEA. Живлення здійснюється зручним способом за допомогою Power over Ethernet або 24 В DC.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top