Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Збірний штекерний роз'єм для простого підключення електродвигунів

  • 05.09.2019
  • 723

штекерні з'єднувачіНові збірні штекерні з'єднувачі монтажної системи QPD Phoenix Contact спеціально розроблені для підключення електродвигунів, наприклад, навісів і рольставней.

Міцний і вібростійкий корпус забезпечує високу надійність, а клас захисту IP54 гарантує не потрапляння бризок води і пилу.

Підключення виконується швидким і простим способом — необхідний час скорочується до 80 відсотків! — за допомогою роз'єму QUICKON без потреби застосування спеціального інструменту. Раціональне використання проводів на місці забезпечується технологією проколюючих контактів IDC. Просте закручування накидної гайки забезпечує контакт необробленого дроту і автоматично відключає напругу.

Штекерний з'єднувач має чотирьохконтактне виконання (у тому числі і для PE-провідника) і розрахований на передачу живлення до 400 В і 17,5 A. Для підключення використовуються дроти перетином від 0,5 до 1,5 мм².

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити збірні штекерні з'єднувачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top