Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

З'єднувачі M12 push-pull

  • 31.03.2021
  • 633

Компанія Phoenix Contact розширила асортимент роз'ємів M12 новими з'єднувачами з фіксацією push-pull. Система блокування, яка сумісна з продукцією інших виробників і відповідає вимогам стандарту МЕК 61076-2-010, забезпечує простоту кабельного розведення і компактність підключення пристроїв.

З'єднувачі M12 push-pull

Переваги з'єднань, для яких не потрібне використання інструментів, особливо очевидні в умовах обмеженого простору і в застосуваннях з високою щільністю прокладки кабелів, наприклад, в автоматизації підприємств або на залізничному транспорті. Завдяки способу кріплення push-pull для швидкого встановлення і вилучення компонентів можна скоротити час монтажу на 80% в порівнянні з різьбовими з'єднаннями.

Крім блокових роз'ємів M12 для монтажу на передню і задню стінку, тепер доступні також вбудовані гніздові роз'єми M12 push-pull, «втоплені» в корпус пристрою. Таке виконання економить місце і робить конструкцію корпусу ще компактніше. Номенклатура роз'ємів push-pull M12 із зовнішнім блокуванням включає в себе кабельні збірки, роз'єми для самостійної збірки і блокові частини роз'ємів. Завдяки стандартизації асортимент продукції сумісний з продукцією різних виробників і забезпечує доступність по всьому світу.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top