Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Прозорі дисплеї LUMINEQ для оптичних додатків

  • 23.03.2021
  • 820

Завдяки прозорим електролюмінісцентним дисплеям Lumineq зі склом TASEL можна проектувати лінзові системи, які виводять цифрову інформацію безпосередньо в лінію прямої видимості користувача. Дисплеї можна використовувати в приладах нічного бачення, далекомірах, гарнітурах та інших оптичних приладах. Більше немає необхідності вибирати щось одне — прозорість дисплея або його довговічність.

Прозорі дисплеї LUMINEQ для оптичних додатків

Прозорі дисплеї Lumineq для оптичних пристроїв

Прозорі дисплеї Lumineq мають унікально високу (більше 80%) прозорість. Вона близька до прозорості скла, тому користувач не помічає додаткові сегменти, що відображаються та світяться або матрицю у вимкненому стані. Коли дисплей не використовується, він стає майже невидимим. Дисплеї з мікроматриць з високою роздільною здатністю дозволяють отримати детально точне відображення зображення.

Низький рівень споживання енергії та компактна електроніка

Прозорі тонкоплівкові електролюмінесцентні дисплеї Lumineq побудовані за емісійною технологією, де потужність споживають тільки ті сегменти, які спалахують. Це означає низьке енергоспоживання в кілька мВт, в залежності від освітленій області та яскравості.

Оптичне порівняння Lumineq з конкуруючими технологіями

Оптичне порівняння Lumineq з конкуруючими технологіями

Створені для екстремальних умов

Прозорі електролюмінісцентні дисплеї Lumineq є твердотільними і неорганічними. На них не впливають високі або низькі температури. Скло може витримувати температурний діапазон від -100 °C до + 105 °C. На даний момент немає технології, яка могла б зрівнятися з технологією Lumineq.

Наприклад, для ЖК-дисплеїв потрібні оболонки з нагрівачем і / або охолоджувачем. Дисплей Lumineq не має потреби ні в нагрівачі, ні в охолоджувачі. Вони є одними з найнадійніших технологій для відображення: користувач отримує ідеальну прозорість в поєднанні з міцністю, витримує найжорсткіші умови експлуатації.

Завдяки спеціальній послузі сервісу, користувач може розробити власний дисплей і легко поєднувати форму і функціонал. Можна визначити розмір, вміст і форму відображення. Дисплей можна реалізувати в різних формах: квадратний, трикутний, круглий, несиметричний. Він також може бути автономним або ламінованим на більшому склі.

Технічна документація

Короткий огляд дисплеїв LUMINEQ для оптичних додатків

Дисплеї TASEL для оптичних додатків

Дисплеї TASEL для приладів нічного бачення

 

За більш детальною інформацією щодо дисплеїв Lumineq звертайтеся до офіційного дистриб'ютора Beneq Oy (ТМ Lumineq®) Компанію СЕА за телефоном в Києві +38 (044) 330-00-88 або по електронній пошті info@sea.com.ua

Top