Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Апгрейд інверторів з чистим синусом сімейства NTS / NTU

  • 08.11.2021
  • 458

Компанія MEAN WELL заслужила довіру мільйонів користувачів. Наголоси в політиці компанії зроблені на постійне вдосконалення, модифікацію під сучасні запити чи специфічні вимоги, цінову доступність і надійну якість.

Понад 14 років світового успіху має перше покоління DC/AC інверторів MEAN WELL сімейства NTS. Це і стало поштовхом компанії на продовження та вдосконалення серії з метою задоволення ринкових потреб у більш економічно вигідних інверторах. Першими виробник представив моделі з чистим синусом сімейства NTS та NTU потужністю від 250 Вт до 750 Вт.

Стаття журналу «Радиоаматор» № 9-10 містить деталізований огляд про їх відмінність від попередньої серії, основні технічні характеристики та переваги нової серії зовнішніх портативних інверторів з правильною синусоїдою — докладніше Ви можете дізнатися зробивши замовлення цього випуску журналу.

Отримуйте найсвіжіші новини у сфері електронного обладнання через оформлення передплати на видавництво за ПОСИЛАННЯМ.

журнал радіоматор

За додатковою інформацією та з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА за тел.: (044) 330 00 88 чи e-mail: info@sea.com.ua.

Top