Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Безпека здоров'я з DC/DC-перетворювачами серій MDS/MDD 3 та 6 Вт MEAN WELL

  • 03.05.2022
  • 471

Компанія MEAN WELL вийшла на ринок медичних джерел живлення понад двадцять років тому з розробленими рішеннями для медичного обладнання та сертифікацією заводської системи управління якістю медичних стандартів ISO13485. Лінійку медичних виробів MEAN WELL можна розділити на зовнішні допоміжні блоки живлення AC-DC MEAN WELL, вбудовані адаптери закритого типу, настроювані модулі живлення, друковані плати та DC-DC, які охоплюють вихідну потужність 1 Вт~1200 Вт.

Ряд складається з понад 80 серії продуктів і 500 різних моделей. Крім того, медичні блоки живлення MEAN WELL сертифіковані за останніми стандартами безпеки й мають 2 рівні ізоляції та рейтинг BF, що забезпечує найвищий рівень захисту як для пацієнтів, так і для лікарів. Всі прилади медичної продукції MEAN WELL відповідають міжнародним нормам безпеки: UL/CUL/TUV/CB/CE/FCC.

Діагностичні інструменти зазвичай розміщуються поблизу лікаря та пацієнта, тому іноді тіло людини може торкатися інструменту під час діагностики, що робить медичні вимоги до джерела живлення більш жорсткими.

Таке обладнання має відповідати ультранизькому струму витоку <10 мкА або вищій напрузі ізоляції. Для досягнення вищої ізоляції та нижчого рівня струму витоку можна використовувати серію DC-DC перетворювачів MDS / MDD медичного класу.

З розвитком технологій електричне обладнання замінило неелектричне хірургічне обладнання, таке як скальпелі. Це електронне медичне обладнання, таке як малоінвазивна хірургія Da Vinci, високочастотне медичне обладнання для електрохірургії. Модулі DC-DC серії MDS / MDD мають покращення показників електромагнітних завад, які впливають на роботу пристроїв.

На сторінках журналу Електрик № 3 приведена найвичерпніша інформація та технічні характеристики про мініатюрні DC/DC-перетворювачі серій MDS/MDD 3 та 6 Вт для медичної техніки.

Не втрачайте зв'язок зі світом електронних компонентів – підписуйтесь на видавництво та замовляйте свіжий номер за ПОСИЛАННЯМ.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88 (внутр. 804), info@sea.com.ua
Top