Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Економічно вигідні серії зарядних пристроїв NPB та NPP від MEAN WELL

  • 27.05.2022
  • 509

Продукція MEAN WELL характеризується підтвердженою якістю, конкурентоспроможними цінами та широтою номенклатури. Даний бренд дає можливість обрати оптимальний варіант електроживлення радіоапаратури. Висока якість вихідної напруги, наявність захисних функцій та діагностичних виходів дозволяє створювати надійні пристрої, у тому числі для промисловості та медицини. 

Світ невпинно змінюється і разом з ним змінюються технології. Перше покоління сімейства зарядних пристроїв серії PB (120-1000 Вт)  має попит на світовому ринку понад 20 років, але на зміну приходить оновлена серія NPB та NPP потужністю 120-1700 Вт. Це є ідеальним рішення для складних застосувань акумуляторів, разом з довершеними габаритами та новими технічними характеристиками, що докладно описані у статті журналу «Радіоаматор» № 3-4 і вже в доступі до Вашого замовлення.

Бути фахівцем та слідкувати за оновленнями у світі електронного обладнання легко та зручно — достатньо оформити передплату на видавництво за ПОСИЛАННЯМ.

журнал радіоматор

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88 та e-mail: info@sea.com.ua.

Top