Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Забезпечення низького пускового струму з серією ICL-16 від MEAN WELL

  • 28.09.2021
  • 341

Компанія MEAN WELL розробила обмежувачі пускового струму ICL-16 для ефективного зниження ймовірності помилкового спрацьовування автоматичного вимикача при запуску одного або декількох імпульсних джерел живлення та зменшення пікового струму малої тривалості. Використання цих модулів збільшує надійність всієї системи, до складу якої входять імпульсні джерела живлення та світлодіодні драйвери.

У статті журналу Електрик №9 міститься найповніша інформація, яка неодмінно знадобиться для точного розрахунку потрібних параметрів автоматичного вимикача із застосуванням обмежувача пускового струму ICL-16 від виробника MEAN WELL. З даним пристроєм можливо використовувати автомат меншого номіналу струму, незважаючи на кількість світлодіодних драйверів, встановлених в системі. 

Детальні технічні дані, схеми підключення та інші технічні характеристики по ICL-16 Ви знайдете у статті, з якою можете ознайомитись, зробивши ЗАМОВЛЕННЯ вересневого випуску журналу «Електрик».

Будьте у курсі сучасних новинок та останніх досліджень у сфері електроніки, оформивши передплату на видавництво спеціалізованих журналів.

За додатковою інформацією та з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА за тел.: +38 (044) 330-00-88 чи e-mail: info@sea.com.ua

 

Top