Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компанія СЕА на Дні Кар'єри 2017 в Тернополі

  • 02.04.2017
  • 500

День кар'єри 2017 м.Тернопіль день кар'єри Тернопіль, день кар'єри 2017

23 березня об 11.00 в приміщенні спортивної зали СМК "Політехнік" пройшов День Кар'єри -2017.

День кар'єри  як форма спілкування між студентами та роботодавцями має важливе значення у процесі підготовки і становлення молодого фахівця, адже дає можливість ознайомитись із ситуацією на ринку праці, дізнатися безпосередньо від роботодавців про вакансії та вимоги до них, умови роботи, отримати навички самопрезентації та поліпшити комунікаційні якості, зрештою встановити контакти з декількома роботодавцями у невимушеній відкритій атмосфері.

Сучасний ринок праці постійно змінюється, з'являються нові професії, зростають вимоги до вмінь та навичок працівників, їхньої освіти і професійного досвіду. Тому з метою підвищення якості професійної підготовки фахівців в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя створено Раду роботодавців, а на випускових кафедрах - Експертні ради, які сприяють задоволенню потреб ринку праці у висококваліфікованих кадрах, формуванню нових спеціалізацій та компетентнісних вимог, щоб знання та вміння випускників збігалися з очікуваннями роботодавців.

Враховуючи велику суспільну значимість заходу, до участі в ньому було запрошено представників органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій та підприємств, в тому числі і Компанію СЕА, яка зацікавлена у прийнятті на роботу молодих спеціалістів, які матимуть можливість розвиватись та сприятимуть розвитку компанії, адже усіх об'єднує турбота про професійно-кар'єрне зростання молоді, її щасливе майбутнє.

Роботу на заході пропонували FORTE Group, Волошин, Компанія СЕА, Future Processing Ukraina, МагнетікВан, Колумбус та багато інших.

   

Роботодавці підготували ознайомчу інформацію про діяльність своїх підприємств, озвучили відкриті вакансії, розглянули резюме студентів, провели короткі співбесіди, за результатами яких було вручено запрошення для проходження кваліфікаційних співбесід безпосередньо в офісах підприємств. Також було укладено угоди про співпрацю між учасниками заходу на університетом.

Top