Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Виставка «ЕЛЕКТРИКА-2016» у Львові. Перші підсумки

  • 28.03.2016
  • 816
Виставка «ЕЛЕКТРИКА-2016» у Львові
Минулої п'ятниці закінчила свою роботу XII спеціалізована   виставка  «ЕЛЕКТРИКА 2016». Протягом трьох днів, з 23 по 25 березня, фахівці підприємств Західної України, та й не лише вони, мали змогу ознайомитися з новітніми досягненнями електротехнічної галузі, електроніки, енергетики та споріднених індустрій, поспілкуватися з представниками компаній-постачальників, відвідати тематичні семінари. Компанія СЕА представила на виставці широку лінійку продукції, зокрема: 
 

Неабияку цікавість відвідувачів викликала програма семінарів, що проводилися під час виставки. Зокрема Компанією СЕА у рамках семінару «Інноваційні рішення для енергетики та інфраструктури сучасного міста. Практичні кейси» було запропоновано огляд рішень, що з них, як цеглин, складається будівля сучасного "розумного" міста. Слухачі семінару змогли дізнатися про деякі аспекти практичного впровадження автоматизованих систем управління, промислової автоматизації, моніторингу та диспетчеризації, світлодіодного освітлення та систем керування міським освітленням, ліфтами, паркувальними комплексами, тощо.

Відвідувачі виставки з цікавістю знайомилися з новинками, обговорювали з колегами технічні тренди. Чималий інтерес, прогнозовано, викликали рішення, пов'язані з енергозбереженням та впровадженням альтернативних джерел енергії. Наразі в Україні загалом, і особливо на Львівщині, поширюється тренд побудови соняшних електростанцій промислового та побутового класу, малих ГЕС, когенераційних біопаливних станцій, що використовують у якості пального біогаз, або паливні паллети з відходів виробництва,  також дедалі ширше впроваджуються автоматизовані системи моніторингу енергоресурсів. І Компанії СЕА є що запропонувати ринкові.

Весь спектр рішень і продуктів з одних рук – у цьому полягає один із наріжних каменів ринкової стратегії Компанії СЕА, і саме це і приваблювало до експозиції компанії пильну увагу фахівців галузі, які відвідали виставку. Компанія СЕА дякує всіх відвідувачів виставки та гостей корпоративного стенду за проявлений інтерес, за слушні пропозиції і за плідне спілкування. Ми раді представити нові рішення нашим багаторічним партнерам, які відвідали виставку, і налагодити нові контакти, багато з яких покладуть початок новому співробітництву.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання щодо продукції або пропозиції про співпрацю, Ви можете звернутися за телефоном: (044) 330-00-88 або відправити запит по e-mail: info@sea.com.ua.

 

ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016
ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016
ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016
ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016
ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016 ЕЛЕКТРИКА-2016
Top