Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Розширена лінійка сухих трансформаторів виробництва SEA SpA для АЕС

  • 21.12.2016
  • 1348

Відповідно до потреб атомної галузі енергетики України, Компанія СЕА розширила лінійку трансформаторів, що поставляються для атомних електростанцій: додана позиція силового трансформатора потужністю 63 кВА з номінальною напругою 0,23 / 0,144 кВ.

Сухі трансформатори з литою ізоляцією серії TTR виробництва S.E.A. S.p.А (Італія) вже позитивно зарекомендували себе в енергомережах багатьох країн світу, в тому числі і на Україні.

У 2013 році Компанія СЕА була внесена до реєстру рекомендованих постачальників сухих трансформаторів для потреб ДП «НАЕК «Енергоатом». ДП «НАЕК «Енергоатом»і Державний комітет з ядерного регулювання України узгодили технічні умови на виробництво сухих трансформаторів з литою ізоляцією в сейсмостійкому виконанні для поставок на атомні електростанції України.

Трансформатори "для АЕС" призначені для перетворення електричної енергії і безпосереднього електропостачання власних потреб теплових і атомних електростанцій, підстанцій електричних мереж та інших енергетичних об'єктів. Застосовуються в системах електропостачання власних потреб при нормальній експлуатації, а також в системі аварійного електропостачання атомних електростанцій.

Детальніше ознайомитись з серією TTR сухих трансформаторів, а також завантажити каталоги Ви можете на нашому сайті.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором SEA SpA на території України.

Купити трансформатори та за додатковою інформацією звертайтесь у відділ електротехніки та обладнання для енергетики Компанії СЕА за телефом +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top