Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Застосування сухих трансформаторів SEA SpA серії TTR в енергетиці

  • 19.12.2016
  • 1716

Силові трансформатори виробництва компанії SEA SpA працюють в енергосистемах наступних країн cвіту: Австрія, Бельгія, Чехія, Німеччина, Португалія, Домініканська Республіка, Фінляндія, Данія, Греція, Ірландія, Ізраїль, Італія, Малайзія, Норвегія, Польща, Росія, Іспанія, Швеція, Туреччина, Україна, Угорщина, Велікобретанія, США, Венесуела, Ємен.

Висока якість трансформаторів, інноваційний потенціал, гнучкість і досвід реалізації подібних проектів, дозволили SEA SpA виграти тендер і здійснити поставку трансформаторів для Зимових Олімпійських ігор 2014 року. В Україні трансформатори також відмінно себе зарекомендували і в 2013 році Компанія СЕА була внесена до реєстру рекомендованих постачальників сухих трансформаторів для потреб ДП «НАЕК« Енергоатом». ДП «НАЕК«Енергоатом» і Державний комітет з ядерного регулювання України узгодили технічні умови на виробництво сухих трансформаторів з литою ізоляцією в сейсмостійкому виконанні для можливості поставок на атомні електростанції України. До трансформаторів такого роду, крім високих вимог до пожежної безпеки, пред'являються високі вимоги до якості їх виконання.

Трансформатори серії TTR відповідають вимогам для роботи в електроустановках атомних електростанцій. Дані трансформатори виготовляються в сейсмостійкому виконанні і витримують механічні дії до 9 балів на висотній позначці 30 м. Завдяки цій якості трансформатори SEA SpA можуть бути використані не тільки на атомних станціях, а й в електроустановках загального призначення в районах з підвищеною сейсмічністю.

Використання трансформаторів виробництва італійської компанії SEA SpA забезпечує:

  • високий рівень безпеки експлуатації трансформаторів навіть при сейсмічній активності
  • низький ризик пожеж
  • можливість моніторингу всіх характеристик (диспетчеризація)
  • виконання гарантійних і післягарантійних зобов'язань при тривалому процесі експлуатації трансформаторів

Основні переваги використання сухих трансформаторів у національних і комерційних енергосистемах

 

Продуктивність і перевантаження

Висока продуктивність для підтримки перевантаження і спотворення.

Відмінна продуктивність в разі сейсмічних навантажень і вібрації.

 

Низький рівень шуму

Висока ефективність матеріалу і спеціальна геометрія конструкції мінімізує рівень шуму в будівлях.

 

Eco + POWER

Немає пожежної небезпеки, викликаної горючими матеріалами.

Немає ризику забруднення навколишнього середовища викликаної витоком жидкості. Використані матеріали підлягають переробці.

 

Економія

Високоефективний дизайн дозволяє знизити витрати на монтаж і технічне обслуговування в будівлях.

 

Компактність

Компактний дизайн для внутрішньої установки і установки в спеціальних боксах дозволяє зручно розмістити трансформатор.

 

Кліматична стійкість

Трансформатори розроблені і протестовані в жорстких умовах роботи: від забруднених зон до територій з низькою температурою.

 

Трансформатори ТТR з литою ізоляцією є промисловими силовими трансформаторами потужністю до 30 МВА. Обмотки середньої напруги в вакуумі заливаються епоксидною смолою і підходять як для зовнішнього, так і для внутрішнього застосування.

Трансформатори зовнішньої установки можуть бути виготовлені з широким діапазоном осередків; менш захищеним варіантом є тип TTR IP00 (без кожуха), затверджено відповідно до Постанови ENEL.

ТТR трансформатор може використовуватися на підстанціях для громадських будівель, лікарень, аеропортів, а також в місцях, де використання масляних або наповнених рідиною трансформаторів обмежена вимогами техніки пожежної безпеки або захистом навколишнього середовища, наприклад, морські тунелі, крани, морські платформи, вітряні турбіни, підземні водозбірні площі і заводи по переробці харчових відходів.

Трансформатори SEA з литою ізоляцією сертифіковані відповідно до IEC60076-11 для

  • F1 (Клас пожежної безпеки) - Ризик пожежі: матеріали, вільні від галогенів, обмежене утворення газів, обмежений вихід теплової енергії до джерела вогню
  • C2 (Кліматичний клас) - Найнижча температура навколишнього середовища: робота від -25 °C, зберігання і транспортування від -25 °C
  • E2 (Клас захисту навколишнього середовища) - Не забруднює важким конденсатом

SEA spa здійснює зовнішні лабораторні тести при дуже низьких температурах зберігання, що підтверджує, опір литої ізоляції трансформаторів в важких умовах при температурах нижче -50 °C.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором SEA SpA на території України.

Купити трансформатори та за додатковою інформацією звертайтесь у відділ електротехніки та обладнання для енергетики Компанії СЕА за телефом +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top