Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Паркувальні системи

  • 02.02.2018
  • 1407

Значне зростання кількості приватного автотранспорту змушує міську владу посилювати вимоги до місць стоянок. В даний час, штраф за неправильну організацію паркувального місця може перевищувати вартість новітнього обладнання, призначеного для цих цілей. Саме з метою економії і, звичайно ж, безпеки, так важливо вчасно подбати про благоустрій місця відведеного під стоянку автотранспорту.

парковочное оборудование

Компанія СЕА пропонує своїм клієнтам сучасні паркувальні системи власного виробництва, виготовлені за сучасною технологією і відповідно до вимог стандартів якості. Звернувшись до нас, Ви зможете купити обладнання для парковок наступних видів:

  • паркомати
  • платіжні термінали
  • шлагбауми для парковок
  • інформаційні табло парковок
  • світлофори для парковок

Крім продажу окремих елементів для паркування, ми проектуємо і виготовляємо автоматичні і напівавтоматичні системи для муніципальних і приватних структур. У числі клієнтів компанії міські транспортні служби, аеропорти, великі готелі та торгові центри. Звертаються також і приватні особи, які бажають організувати прибудинкову парковку за всіма правилами. Також виконуємо роботи з комплексної модернізації застарілих паркувальних комплексів, їх переоснащення та доопрацювання.

паркомат     выездная стойка

Клієнтам доступний сервіс міжнародного рівня. Фахівці Компанії СЕА виїжджають на об'єкт і починають працювати відразу ж після узгодження всіх деталей і нюансів. На всі види робіт надається гарантія і оформляються відповідні документи. Якщо вам потрібна робота, виконана професіоналами і результат високої якості - телефонуйте нам, ми виконаємо все відповідно до вимог закону і Вашим бажанням.

 

Реалізовані проекти

г. Черновцы

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж/д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна підземного паркінгу, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного парковки, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top