Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Паркувальні стійки

  • 16.08.2017
  • 1809

Основним елементом в'їзних і виїзних терміналів парковки є стійки, які керують шлагбаумами і іншими пристроями паркувальної системи. В'їзні та виїзні стійки з різною комплектацією, а також термінали в'їзду і виїзду виробництва Компанії СЕА застосовуються в складі паркувальних систем всіх типів.

Типи паркувальних стійок виробництва Компанії СЕА

  • однорівневі стійки, багаторівневі, вбудовані і переїзні;
  • з використанням пластикових безконтактних паркувальних карт, паперових м'яких чеків або твердих талонів;
  • з пристроєм для читання карт EM-Marine або MIFARE;
  • з переговорним пристроєм (ПУ) «водій-оператор», фотофіксацією (ф / ф) водія та ін.

На сайті представлені наступні групи стійок:

Всі моделі однорівневих стійок в'їзду і виїзду SEA™ для автоматичних та напівавтоматичних парковок мають в комплектації пристрої для ідентифікації разових (принтер чеків або диспенсер карт) і постійних (зчитувач карт) клієнтів. Опція розпізнавання клієнта по QR-коду на телефоні відсутня.

Компанія СЕА за бажанням замовника, може розробити індивідуальний дизайн (колірна гамма, наклейки, мови написів, підлогове виконання корпусу або вбудований) для в'їзних і виїзних стійок.

 

Серія стійок PT21xGM SEA™

До складу серії стійок для терміналів парковки PT21xGM увійшли різні моделі в'їзних і виїзних паркувальних стійок. Можуть бути різні варіанти виконання паркувальних стійок серії PT21xGM, в залежності від встановлених периферійних пристроїв і призначення терміналу (в'їзд / виїзд). Особливістю серії є можливість детальної конфігурації стійок під потреби клієнтів.

Реалізовані проекти

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що має повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання: від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника. В активі компанії - безліч реалізованих проектів в цій галузі. Паркувальні комплекси та паркомати, ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія СЕА пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж/д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна підземного паркінгу, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного парковки, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top