Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Перехоплюючі паркінги для Києва

  • 19.08.2020
  • 1622

У сучасних великих містах і мегаполісах знайти місце для парковки — велика проблема. І навіть якщо стрункі ряди припаркованих автомобілів перемежовуються подекуди дірами, то найчастіше просто страшно займати місце, тому що аж надто тісно один до одного туляться автомобілі. У таких випадках вам не зможуть допомогти ні парктроніки, ні міні-камери, які вмонтовані в бампер автомобіля. 

Вулична метушня не залишає вибору і час на роздуми, і водії починають паркувати свої автомобілі, порушуючи правила зупинки, встановлені ПДР. Законослухняний автовласник повинен знати, що стоянка автомобілів на пішохідних тротуарах, на які часто змушені заїжджати автомобілісти, порушує правила дорожнього руху і тягне за собою накладення адміністративних попереджень і штрафів.

Перехоплюючі паркінги

Припарковані уздовж доріг машини різко знижують пропускну здатність міських трас, а колись затишні двори заставлені автомобілями так, що там важко пройти навіть пішоходу. Вирішення цієї проблеми — будівництво централізованих парковок, які допоможуть розвантажити дороги і забезпечать безпечну зупинку автовласникам.

Віталій Кличко, мер міста Києва, також дуже занепокоєний автомобільним становищем у місті. Він заявив, що має намір максимально розвантажити дороги столиці і облаштувати парковки по місту.

В першу чергу будуть облаштовані перехоплюючі паркінги поблизу шести станцій столичного метро. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Перехоплюючі паркувальні майданчики облаштують поблизу шести станцій метро. І перший з них – біля метро «Видубичі» – уже місяць як працює. Це парковка на 193 місця. Там встановили нове освітлення, транспортне та пішохідне огородження, навігацію. Облаштували 2 пішохідних переходи, зробили дорожню розмітку. Проклали також оптоволокно та встановлять найближчим часом 10 камер відеоспостереження», – повідомив Віталій Кличко.

Перехоплюючі паркінги

Сьогодні міська влада тестує чи користується попитом цей паркінг та що треба ще зробити, аби людям було зручно. У середньому щодня на паркінгу «Видубичі» залишають 120-140 автівок.

«Перехоплюючі паркінги зробимо на в’їздах у столицю за п’ятьма напрямками. Поблизу станцій метро «Академмістечко», «Святошин», «Червоний Хутір», «Іподром», «Сирець». Загалом на них зможуть розміститися близько 2 тисяч автомобілів. Облаштовуючи перехоплюючі паркінги, місто надає водіям альтернативу – залишити авто на паркінгу та рухатися далі громадським транспортом. Завдяки цьому ми розвантажимо центральну частину міста від приватного транспорту і зменшимо затори у столиці», – підкреслив Віталій Кличко.

Компанія СЕА є розробником та виробником перехоплюючи паркінгів. Даний тип паркінгів дозволяє зменшити завантаженість автотранспортної системи міста, звільнивши її від частини особистого автотранспорту. Такий тип паркінгів зазвичай розміщуються поблизу залізничних станцій, станцій метрополітену, зупинок іншого громадського транспорту, розташованих на під'їзді до центральної частини міста.

Більш детально з особливостями перехоплюючих паркінгів виробництва СЕА можна ознайомитись за посиланням.

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top