Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Перша в Україні автоматична парковка із можливістю безготівкової оплати

  • 02.06.2016
  • 3362

Компанія СЕА для "Національного комплексу Експоцентр України" у Києві розробила, виготовила та встановила повністю автоматичний паркувальний комплекс. Паркінг не потребує присутності паркувальників і дозволяє водіям самостійно сплатити послуги паркування у терміналах оплати (паркоматах), як готівкою, так і банківськими картками.

Автоматичний паркінг на ВДНГ має два в'їзних термінали і два термінали виїзду, які обладнані світлофорами, шлагбаумами, стійками в'їзду СтВз-01.06-11 і виїзду СтВд-01.02-11.

При в'їзді на парковку, водій натискає кнопку і отримує паркувальну картку у якій записаний час в'їзду. Розрахуватись за послуги паркування водії можуть у двох паркувальних автоматах, встановлених біля центрального входу Експоцентру. 

Компанії СЕА, як розробнику паркінгу приємно також, що перші користувачі паркінгу помітили цікаве дизайнерське рішення - жовтий колір стійок пасує до синього кольору шлагбаумів і створює "патріотичне" забарвлення в'їзних і виїзних терміналів.

Паркувальну картку з зафіксованим часом паркування потрібно вставити в паркомат, дотримуючись інструкцій, розрахуватись готівкою або здійснити безготівкову оплату помістивши платіжну картку (магнітну) в слот чи піднести безконтактну банківську картку (у тому числі і чіповану) до зчитувача.

 

Модель терміналів оплати "АП СЕА 100.28", яку замовник обрав при проектуванні автоматизованої парковки, не видає здачу при готівковому розрахунку, тому наявність у паркувальному автоматі функції безготівкового розрахунку т.і. можливості приймати до сплати банківські картки, приваблюють користувачів, як простотою і швидкістю обслуговування, так і можливістю оплатити точну суму за парковку.

 

Паркомати серії "СЕА АП 100" внесені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій.

До речі, гарним подарунком для користувачів автоматичного паркінга ВДНГ, які оплачуватимуть послуги паркування картками MasterCard, стала спеціальна знижка - 25% протягом трьох місяців, із 30 травня до 31 серпня 2016 року.

Повідомлення про тарифи і доступні знижки виводяться на сенсорний монітор паркомату, як і покрокова інструкція із оплати за послуги паркування.

У проекті були задіяні також компанії MasterCard – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях, і Банкомзв'язок. Екваєром платежів виступив Ощадбанк.

«Ми дуже раді відкрити для киян можливість просто та зручно оплачувати паркування за допомогою платіжної картки. Раніше переваги інноваційних паркоматів, що приймають безготівкові платежі, вже відчули мешканці Львова, а віднині їх оцінять і відвідувачі ВДНГ у Києві. Це ще один крок назустріч впровадженню інноваційних платіжних технологій у транспортній інфраструктурі сучасних міст»,– відзначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані.

 

«Це високотехнологічне рішення продемонструє переваги паркоматів самообслуговування над звичною оплатою готівкою та може набути масового характеру, наприклад, у платних паркінгах великих торговельних центрів.», зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку. 

 

Компании СЭА - 25 лет!

Щоб отримати кваліфіковані консультації з питань організації платних парковок, придбання та монтажу паркоматів і паркувального обладнання, телефонуйте в офіс Компанії СЕА +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua.

Top