Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

У Луцьку презентували першу муніципальну парковку виробництва СЕА

  • 20.10.2016
  • 1359

Муніципальна парковка була облаштована за кошти підприємства "АвтоПаркСервіс" на вулиці Карпенка-Карого, 1. З парковкою загального користування завітав ознайомитись і заступник міського голови Сергій Григоренко. Він відзначив, що це перша у місті парковка обладнана паркоматом. За його словами, це повинно дисциплінувати водіїв, привчити до порядку та навести лад у місті з цим. “У країнах Європи це нормальне явище, коли водії платять кошти за паркування автомобілів. Крім того, платні парковки дадуть залучити додаткові кошти до міського бюджету. Така практика є й у інших містах України”, - зазначив він.

Розповів Сергій Григоренко й про плани на майбутнє. Зокрема, за його словами, планується продовжити облаштування парковок у Луцьку. Вони будуть як комунальними, так на них працюватимуть й приватні підприємці. У найближчих планах влаштувати парковки біля Центрального ринку, на вулиці Кривий Вал, Сенаторки Левчанівської, Театральному майдані та Привокзальній площі.

Наголосив заступник міського голови й на тому, що у листопаді уже розпочне діяти обмеження в'їзду у Старе місто. Там вже встановлені боларди, дорожні знаки, завершуються налаштування систем.

Директор КП “АвтоПаркСервіс” Олександр Мартинюк розповів, що на паркувальному майданчику по вулиці Карпенка-Карого, 1 проведено відповідний благоустрій, встановлені засоби регулювання дорожнього руху, нанесена розмітка. Придбано за власні кошти КП “АвтоПаркСервіс” у ТОВ “СЕА Електротехніка” автомат паркувальний СЕА АП 100. На парковці одночасно може розміститися 25 автомобілів.

Тариф на послугу з паркування одного транспортного засобу, що надається комунальним підприємством “АвтоПаркСервіс” на паркувальному майданчику на вул. Карпенка-Карого, 1 в розмірі шість гривень за одну годину паркування. Платне паркування здійснюється з 7 до 17.00 щодня, крім понеділка та святкових днів.  

Олександр Мартинюк розповів, що водій припаркувавши своє авто має оплатити паркування у паркоматі та розмістити чек під лобовим склом власного авто. Після завершення оплаченого часу паркування власник транспортного засобу має 10 хвилин, щоб виїхати з парковки чи оплатити наступну годину паркування.

Директор КП “АвтоПаркСервіс” розповів, що на разі тут постійно перебуває три працівники, які допомагають водіям зорієнтуватися з правилами паркування та слідкують за оплатою послуг. Він наголосив, що поки власників транспортних засобів не штрафуватимуть якщо вони протермінують оплачений час перебування чи не покладуть під лобове скло чек. На автомобілі залишатимуть інформаційне повідомлення. Однак, через місяць-два таки почнуть порушників притягувати до відповідальності згідно вимог чинного законодавства.

За матеріалами lutskrada.gov.ua

 

Компании СЭА - 25 лет!

Щоб отримати кваліфіковану консультацію з питань організації платних парковок, придбання та монтажу паркоматів і паркувального обладнання, телефонуйте в офіс Компанії СЕА +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua.

Top