Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Устаткування для оснащення паркувальних площ

  • 25.04.2018
  • 1723

Незалежно від того, що саме являє собою парковка, обладнання, автоматику або напівавтоматичні системи, вона має на увазі обов'язкову наявність шлагбаумів, терміналів та інших атрибутів.

Велика кількість автомобілів у міському просторі призводить до того, що їзда стає небезпечною, а залишати машину на узбіччі - значить ризикувати власним майном. На цьому тлі стає актуальним використання таких технічних засобів, як обладнання для парковок. Воно може бути доречним на платних або безкоштовних парковках, в складських і ремонтних приміщеннях, в наземних або підземних гаражних комплексах і в багатьох інших місцях, де щодня зупиняється багато транспортних засобів.

Необхідні складові для оснащення паркувальних територій

Завдяки сучасному обладнанню автовласники можуть бути спокійними за свою машину, оскільки на спеціально обладнаній території ніхто їй не зашкодить. Ось деякі найбільш популярні види обладнання для оснащення парковок:

  

Системи паркувального обслуговування

Існують і цілі паркувальні системи. Наприклад, автоматичний паркувальний комплекс включає в себе в'їзний та виїзний термінали, платіжні паркомати і термінали, а також програмне забезпечення, яке і дозволяє використовувати автоматизовану систему. Оснащення парковки також може бути напівавтоматичним і повністю ручним, в цих випадках потрібна обов'язкова присутність співробітників паркувальної організації.

Оснащення приватних парковок

Такого типу парковки створені для того, щоб на закриту територію не могли проникнути сторонні, а тому в'їзд здійснюється тільки за індивідуальними картками, вони видаються тільки співробітникам компанії або ж водіям спеціалізованих транспортних засобів. Незалежно від того, що саме являє собою парковка, обладнання, автоматику або напівавтоматичні системи, вона має на увазі обов'язкову наявність шлагбаумів, терміналів та інших атрибутів. Всі вони повинні бути в ідеальному робочому стані, в іншому ж випадку їх наявність буде просто-напросто марною.

 

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що має повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання: від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника. В активі компанії - безліч реалізованих проектів в цій галузі. Паркувальні комплекси та паркомати, ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому ми пропонуємо своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

 

Реалізовані проекти

г. Черновцы

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж/д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна підземного паркінгу, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного парковки, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top