Оборудование для промышленной автоматизации

Промислові комп'ютери призначені для виконання функцій збору інформації, управління, людино-машинного інтерфейсу в складі кінцевого пристрою або комплексу. Випускаються як окремі вбудовані плати і модулі, так і готові комп'ютерні системи промислового призначення.

Вбудовувані процесорні плати відрізняються невеликими розмірами, наявністю інтерфейсу для прямого підключення LCD панелі, низьким енергоспоживанням часто при однополярному живленні, що полегшує їх інтеграцію в пристрій користувача. Вони можуть бути умовно розділені на одноплатні комп'ютери, які мають на платі всі необхідні для роботи вузли і інтерфейси, і "комп'ютери-на- модулі", які встановлюються на плату-носій, де розведені необхідні інтерфейси і периферійні пристрої.

Комп'ютерні системи промислового призначення випускаються у вигляді моноблоків – це панельні комп'ютери, панелі оператора і робочі станції, – а також у вигляді системних блоків в мініатюрному безвентиляторному виконанні або для монтажу в 19'' стійку.

В окрему групу промислових комп'ютерів можна виділити обчислювальні пристрої, призначені для роботи в особливих умовах:

  • комп'ютери зі стійкістю до морського клімату,
  • військові комп'ютери для роботи в умовах вібрації і ударів,
  • транспортний комп'ютер з підвищеними вимогами до електромагнітної сумісності,
  • медичні комп'ютери, що допускають чистку і дезінфекцію спеціальними розчинами,
  • комп'ютери для харчової промисловості з корпусом з нержавіючої сталі і захистом від пилу і вологи по всьому корпусу.

Компанія СЕА здійснює поставки на український ринок обладнання для промислової автоматизації від провідних виробників промислових комп'ютерів.

У програму поставок входять наступні категорії: Вбудовувані комп'ютери і модулі, Людино-машинний інтерфейс, Готові платформи та на замовлення, Конструктиви і периферія, Контролери розподілених систем, Промислові комунікації та Пристрої пам’яті.

Купити промисловий комп'ютер, дізнатися ціну і додаткову інформацію щодо обладнання для промислової автоматизації, можна, звернувшись до центрального офісу Компанії СЕА за тел .: +38 (044) 330 00 88, +38 (067) 352 98 56 або написавши на e-mail: info@sea.com.ua.

Top