Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор IEI Technology на території України

  • 26.05.2021
  • 816

IEI Integration Corp. розвиває свій бізнес в області штучного інтелекту та периферійних мережевих обчислень і є провідним постачальником промислових комп'ютерів. Продукти IEI застосовуються в мережевих пристроях, системах безпеки, додатках для автоматизації виробництва, інтеграції комп'ютерної телефонії, а також в таких сферах, як AI, IoT (Інтернет речей), національна оборона, управління поліції, транспорт, базові станції зв'язку та медичні інструменти. IEI продовжує просувати свої брендові продукти, а також обслуговувати вертикальні ринки ODM, пропонуючи комплексні та професійні послуги.

IEI Technology

У співпраці з Intel, Microsoft і Amazon компанія IEI пропонує для розробки інтегрованих рішень комплексну інтелектуальну систему з різними опціями, включаючи: типи апаратних пристроїв, різні операційні системи, приватні / гібридні / загальнодоступні хмарні обчислення, а також засоби для зберігання даних і забезпечення безпеки.

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором IEI Technology на території України. За додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top