Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Новий модуль ADAM-4118 від Advantech

  • 10.03.2020
  • 995

Компанія Advantech випустила оновлення серії модулів ADAM-4100 для створення розподілених систем збору даних. Модулі характеризуються широким діапазоном робочих температур (-40...85 °C), високою завадостійкістю і збільшеною зносостійкістю. Крім того, ADAM-4100 обладнаний додатковим слотом для micro USB і вбудованими RFID-мітками, що забезпечує безперебійну передачу і динамічне оновлення даних, швидку інтеграцію і налаштування обладнання.
 
ADAM-4118Устаткування лінійки ADAM призначене для організації ефективної системи управління автотранспортом: дані, які надає пристрій, використовуються в контрольно-пропускних пунктах платних автомагістралей, а також системах автоматичного управління освітленням вулиць. Крім того, модулі серії ADAM активно використовуються для створення автоматизованої системи управління процесом очищення води: приймають дані з центральної диспетчерської, відправляють команди для управління простими процесами і дозволяють здійснювати моніторинг якості води. Також, обладнання використовується для автоматизації будівель і в сільському господарстві.
 
Нагадаємо, модулі розподіленого вводу/виводу Advantech діляться на дві великі групи: модулі вводу/виводу, оснащені інтерфейсом Ethernet (серія ADAM-6000) і модулі вводу/виводу з інтерфейсом RS-485 (серія ADAM-4000). Відзначимо, що всі модулі ADAM-4000 мають вбудований мікропроцесор. Це дозволяє виконувати нормалізацію сигналів, операції аналогового і дискретного введення-виведення, відображення даних і їх передачу по послідовному інтерфейсу RS-485. Більшість модулів ADAM-4000 підтримуть комунікаційні протоколи ASCII і Modbus/RTU, що дає можливість легко інтегрувати пристрої даної серії з широким спектром промислового обладнання і програмного забезпечення.
 
Серія ADAM-6000 від Advantech дозволяє здійснювати безшовну інтеграцію систем промислової автоматизації за рахунок застосування технології Ethernet, що дає можливість більш гнучко здійснювати віддалений моніторинг стану пристроїв. Модулі ADAM-6000 від Advantech підтримують P2P-з'єднання і програмування за допомогою графічних логічних схем (GCL), а також можуть виступати в якості автономних пристроїв збору даних, управління і автоматизації. Проста в застосуванні і інтуїтивно зрозуміла графічна утиліта передбачає налаштування системи в гранично короткі терміни. Відзначимо також, що найближчим часом планується випуск нових моделей цієї серії, а також моделей ADAM-6715, ADAM-6760, ADAM-6724.

За матеріалами Advantech

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Advantech на території України. Купити продукцію Advantech, дізнатися ціну і додаткову інформацію щодо обладнання для промислової автоматизації можна, звернувшись до центрального офісу Компанії СЕА за тел .: +38 (044) 291-00- 41, або написавши на e-mail: info@sea.com.ua.

Top