Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Індія побудує в Україні сонячну електростанцію за $ 500 мільйонів

  • 12.07.2017
  • 930

Індійська компанія інвестує $ 500 мільйонів у будівництво сонячної електростанції в Україні. Про це повідомляє українське Міністерство економічного розвитку і торгівлі країни в своєму акаунті в Twitter.

Як відзначили в міністерстві, відповідна домовленість про залучення інвестицій була досягнута в ході зустрічі глави відомства Степана Кубіва з послом Індії в Україні Манодж Кумар Бхартом.

сонячна енергетика

Також до кінця 2017 обидві країни домовилися провести засідання Міжурядової українсько-індійської комісії з торгівельного та економічного співробітництва для створення нових спільних проектів в промисловості, інфраструктурі і IT.

Раніше в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості повідомляли, що Індія зацікавлена ​​в інвестуванні в альтернативну енергетику в Україні.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити обладнання для СЕС, мережеві, автономні чи гібридні інвертори, домашні або промислові сонячні електростанції, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua.

Top