Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

У 2018 році в Україні встановили 813 МВт «зеленої» енергії

  • 14.01.2019
  • 1505

сонячна енергетикаУ 2018 році в Україні встановили безліч сонячних панелей, а також геліостанцій і вітроелектростанцій, загальна потужність яких склала 813 МВт.

Даний показник в три рази перевищує звіт за 2017 рік, коли в експлуатацію було введено до 300 МВт потужностей. У минулому році вдалося запустити сонячні електростанції потужністю 646 МВт, 70 МВт панелей у приватних домогосподарствах, 60 МВт вітрових електростанцій, а також 13 МВт станцій, які виробляють енергію на основі біомаси.

У Держенергоефективності прийшли до висновку, що дані показники свідчать про стрімкий розвиток зеленої енергетики в Україні. Також в країні мають намір ввести систему підтримки у вигляді аукціонів. Це дозволить зробити чисту енергію більш доступною, а ринок відновлюваної енергетики стане більш прозорим. У той же час нова система відіб'ється на стабільності фінансування такого роду проектів.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Підприємство реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити обладнання для СЕС, мережеві, автономні чи гібридні інвертори, домашні або промислові сонячні електростанції, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua.

 
Top