Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Екоцентр із системою освітлення SunLike отримав нагороду iF DESIGN AWARDS

  • 10.06.2022
  • 431

Seoul Semiconductor, світова компанія з виробництва оптичних напівпровідників, оголосила про те, що екоцентр, оснащений технологією природного освітлення SunLike Lighting, отримав головний приз у категорії продуктів iF DESIGN AWARDS 2022.

Премія iF DESIGN AWARDS, започаткована в 1953 році під егідою Німецького міжнародного форуму, вважається однією з трьох головних світових нагород у галузі дизайну поряд з премією IDEA Design Awards у США та Red Dot Design Awards у Німеччині. Щороку в дев'яти категоріях продуктів та інтер'єрів відбираються відзначені нагородами роботи, які пройшли суворі стандарти відбору, такі як ідея, диференціація та вплив.

iF DESIGN AWARDS, SunLike

Відзначений нагородами екоцентр – це віварій biOrb EARTH компанії OASE GmbH, Німеччина. Віварій відноситься до екоцентру, який створює оптимальні умови довкілля для проживання конкретної істоти з метою спостереження або дослідження. Він отримав високу оцінку та став переможцем за створення ідеальної екосистеми сонячного світла, ґрунту, води та вологи, що підходить для земноводних, флори та фауни водно-болотних угідь.

Компанія Seoul Semiconductor поставила у цей екоцентр технологію SunLike, що забезпечує природне освітлення. SunLike – це технологія диференційованого освітлення, яка знижує довжину хвилі синього кольору, що викликає відблиски та безсоння, до рівня природного світла, тому вона не лише візуально зручна, але й допомагає стабілізувати циркадні ритми людей і навіть рослин та тварин.

«Земноводні дуже чутливі до світла. Вони можуть втратити зір або з більшою ймовірністю отримати мутації при штучному освітленні, тому вибір освітлення важливіший за все при будівництві екоцентру», - сказав Лі Сон Джин, голова відділу освітлення в Seoul Semiconductor. "Ми дуже раді, що OASE Vivarium, оснащений освітленням SunLike, отримав нагороду за свої технології та відзнаки".

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди Sunlikeсвітлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top