Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

LED підсвітка в LCD модулях компанії Winstar тепер стала яскравіше!

  • 05.05.2017
  • 592

Протягом декількох років, завдяки швидкому просуванню технологій виробництва світлодіодів, яскравість світлодіодів і ефективність світловіддачі значно покращилися. Через феномен вдосконалення технології виробництва світлодіодів, яскравість підсвічування світлодіодів на LCD модулях була збільшена. Жоден з виробників LCD модулів не може протистояти змінам, так як це тенденція розвитку світлодіодної індустрії на ринку. Технологія виготовлення всіх LED світлодіодів була поліпшена і має набагато кращі характеристики.

Змінені моделі:
Всі Winstar LCD модулі з LED підсвіткою.

Зміни:
Оскільки кожен елемент Winstar модулів має різні LED світлодіоди і конструкцію, продуктивність не буде колишньою. Яскравість LCD модулів збільшилася приблизно на 10-40% (на негативних LCD дисплеях зміни будуть більш яскраво виражені).

Зверніть увагу, що яскравість світлодіодного підсвічування значно збільшилася, але механічні розміри модулів не будуть порушені. Електротехнічні характеристики залишаться незмінними, відповідно до технічних специфікацій Winstar модулів для кожного окремого продукту.

Рекомендації:
Ми рекомендуємо користувачам збільшити значення струмообмежувального резистора для регулювання яскравості світлодіода. Ця дія зменшить енергоспоживання і знизить яскравість світлодіода.

LED підсвічування в LCD модулях

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА, як офіційний дистриб'ютор Winstar на території України, здійснює поставки і технічну підтримку продукції цієї компанії. Купити дисплеї Winstar і за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 та електронною поштою: info@sea.com.ua

Top