Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Проектування і будівництво світлофорних об'єктів

  • 04.09.2017
  • 1973

Проектування нових світлофорних об'єктів та зміна роботи існуючих, є одним з основних способів підвищення безпеки та поліпшення загальної дорожньо-транспортної ситуації в населених пунктах.

Компанія СЕА займається не тільки виробництвом і продажами світлофорної продукції, а й має багаторічний досвід проектування, проведення будівельно-монтажних робіт і обслуговування світлофорних об'єктів.

Першочерговим завданням для України є економія енергоресурсів, Компанія СЕА завдяки використанню енергоефективного світлофорного обладнання гарантує замовнику мінімальні експлуатаційні витрати світлофорних об'єктів.

Проектування і будівництво світлофорних об'єктівПроектування і будівництво світлофорних об'єктів

У портфелі Компанії СЕА безліч проектів по модернізації існуючих світлофорних об'єктів. Заміна старих лампових світлофорів на нові світлодіодні SEAТМ не тільки швидко окупається, але і створює новий імідж сучасного міста. Так само є безліч випадків, де потрібне усунення недоліків існуючих схем організації руху на перехрестях, а також монтаж світлофорів на перепланованих перехрестях.

Проектування і будівництво світлофорних об'єктівПроектування і будівництво світлофорних об'єктівПроектування і будівництво світлофорних об'єктів

При виготовленні світлофорів використовуються високоякісні і надійні засоби організації дорожнього руху:

Кваліфіковані фахівці Компанії СЕА розробляють проекти АСУД і організації дорожнього руху, здійснюють проектування і будівельні роботи для світлофорних об'єктів. Компанія має всі необхідні ресурси для виробництва світлофорів і їх монтажу, проведення робіт виконується згідно ГОСТів і правил.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для отримання кваліфікованої консультації про проектування і будівництво світлофорних об'єктів зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або на e-mail: info@sea.com.ua

Top