Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Система LED освітлення пішохідних переходів

  • 01.09.2017
  • 1746

Компанія СЕА пропонує систему LED освітлення пішохідних переходів власного виробництва.

На сьогоднішній день існує гостра проблема освітлення доріг. Дороги стали небезпечними в темний час доби. Однією з головних проблем є обмежена видимість пішохідного переходу. Іншими слова, його просто не видно автомобілістам. Освітлення нерегульованого пішохідного переходу істотно підвищить безпеку як пішоходів, так і водіїв. Автомобілісти зможуть помічати пішохідний перехід здалеку. Це допоможе запобігти можливому наїзду на пішохода.

LED освітлення пішохідних переходів

Система LED освітлення пішохідних переходів допоможе вирішити повністю проблеми, з якими стикаються як пішоходи, так і любителі провести кілька годин за кермом. До цих проблем можна віднести: відсутність освітлення, слабке освітлення, відсутність світлового контрасту (недостатня видимість пішоходів доповнена відблисками і засліплення від вуличного освітлення) і сліпуче освітлення (вуличне освітлення направлено в сторону водія наближаючого транспорту).

Кожна третя дорожньо-транспортна пригода відбувається за участю пішохода. Основною причиною ДТП є погана видимість, водіям в сутінковий і нічний час складно помітити пішохода і сам пішохідний перехід, незважаючи на наявність дорожнього знака. Установка системи світлодіодного освітлення дозволить скоротити число наїздів на пішохідних переходах. А найголовніше - пішохідний перехід буде помітний здалеку.

LED освітлення пішохідних переходів

Система LED освітлення - сучасний засіб забезпечення освітлення пішохідних шляхів, якя зручна і для пішоходів, і для водіїв.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для отримання кваліфікованої консультації про систему LED освітлення пішохідних переходів зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або на e-mail: info@sea.com.ua

Top