Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Світлофор: завжди на сторожі дорожнього руху

  • 19.04.2018
  • 3718

У сучасному світі навряд чи знайдеться людина, яка б не знала що таке світлофор і для чого він призначений. Цьому пристрою вже понад півтораста років. Існує багато типів світлофорів, в залежності від того, яке у них призначення. Також їх розрізняють за формою регулювання і конструкції. Але всі існуючі світлофори, незалежно від своїх особливостей, покликані регулювати переміщення людей і транспорту, роблячи тим самим рух безпечнішим.

 

Сучасні світлофори

Дуже часто на ділянках, де великий потік пішоходів, встановлюють моделі, обладнані таблом з відліком часу між перемиканням сигналів. Крім цього, сучасні світлофори часто оснащують системою звукового сигналу, призначеної для оповіщення незрячих пішоходів. Досить практично в місцях, де пішоходів мало, встановлювати пристрої з кнопкою, в яких зелений сигнал активується тільки після натискання кнопки.

Одні моделі працюють по заданій системі, а деякі обладнані системою адаптивного регулювання, що дозволяє змінювати роботу пристрою в залежності від трафіку, часу доби, дня тижня та ін. Останні особливо популярні у великих містах, поступово витісняючи світлофори постійного регулювання. «Розумні» світлофори підключаються до спеціальних автоматизованих систем управління рухом. Часто в комплекс входять відеокамери з функцією обліку трафіку. Купуючи світлофори і встановлюючи адаптивні моделі можна тим самим уникнути утворення на дорогах пробок і напруженого трафіку.

 

Лампові або LED-світлофори?

По конструкції розрізняють світлофори на світлодіодах, а також пристрої на лампах розжарювання або галогенних лампах. LED-моделі з'явилися відносно недавно, але вже встигли себе зарекомендувати як більш практичний аналог лампових пристроїв.

 

Світлодіодні світлофори мають ряд незаперечних переваг:

  • яскравість світіння;
  • надійність;
  • економічність.

Матриці світлодіодів, що лежать в основі таких моделей, створюють цілісну картинку. Правда, щоб повноцінно функціонувати в морози, LED-світлофори потребують додаткового обігріву. У сучасному світі світлофор ніколи не втратить свою актуальність. Адже ці пристрої крім того, що покращують якість дорожнього руху і знижують ризик виникнення ДТП, також підтримують екологічну обстановку (завдяки рівномірному руху транспорту знижується рівень викидів шкідливих речовин в атмосферу).

табло зворотнього відліку часу  пристрої звукового оповіщенняпристрої звукового оповіщення

Компанія СЕА пропонує Вашій увазі світлодіодні світлофори дорожні пішохідні і транспортні з центральним джерелом світла, дорожні контролери нового покоління з можливістю управління через інтернет, пристрої звукового оповіщення і управління пішохідної фази світлофорної сигналізації, табло зворотнього відліку часу (ТОВ) і багато іншого обладнання, призначеного для автоматизації та досконалості управління дорожнім рухом.

Використання повного комплексу технічних засобів регулювання дорожнім рухом дозволить Вам в максимальній мірі вирішити завдання забезпечення безпеки на дорогах. Кваліфіковані фахівці Компанії СЕА розробляють проекти АСУД і організації дорожнього руху, здійснюють проектування і будівельні роботи для світлофорних об'єктів. Компанія має всі необхідні ресурси для будівництва та монтажу світлофорних об'єктів, проведення робіт виконується згідно ГОСТів і правил.

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою інформацією, а також як купити світлофор в Києві і Україні звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА в місті Києві, тел .: +38(044) 330-00-88; info@sea.com.ua.

Top