Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Світлофори з відліком часу власного виробництва у Чабанах

  • 26.12.2019
  • 1392

Компанія СЕА, згідно державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху України, встановила світлофори з відліком часу власного виробництва на дорозі державного значення загального користування у Київській області М-05 Київ-Одеса, км 15+150 (Чабани), де раніше було проведено монтаж та введено у експлуатацію світлофорний об'єкт з кнопокю виклику та зі звуковим оповіщенням.

Особливості світлофорної продукції Компанії СЕА:

  • Наявність спеціально розробленої для оптичної системи з центральним джерелом світла зовнішньої розсіюваної лінзи і вбудованого всередину джерела світла лінзи Френеля, забезпечують рівномірність розподілу світлового потоку і формування необхідної діаграми спрямованості випромінювання.
  • Ресурс світлодіодних модулів з центральним джерелом світла набагато перевищує ресурс ламп розжарювання, галогенних джерел світла або матричних світлодіодних модулів і становить понад 100000 годин, що помітно знижує витрати на обслуговування і експлуатацію.
  • Споживання електроенергії становить всього 7-10 Вт - це на порядок менше в порівнянні з ламповими і матричними LED світлофорами.

Світлодіодні світлофори, Світлодіодні світлофори ЧабаниСвітлодіодні світлофори, Світлодіодні світлофори ЧабаниСвітлодіодні світлофори, Світлодіодні світлофори Чабани

Світлодіодні світлофори СЕА покращують умови руху транспортних засобів, безпечність дороги та дорожньої інфраструктури. Завдяки високоякісним транспортним світлофорам зменшується кількість місць концентрації дорожньо-транспортних пригод та небезпечних для руху ділянок.

Ознайомитись с реалізованими проектами напрямку світлофорної продукції SEA

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою інформацією та з питань придбання світлофорів і технічних засобів управління дорожнім рухом звертайтеся до центрального офісу виробника - Компанію СЕА, м. Київ, тел .: +38 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top