Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Світлофорний комплекс на аварійно небезпечній ділянці в с. Круглик від СЕА

  • 27.09.2019
  • 1095

Компанія СЕА облаштувала аварійно небезпечну ділянку автомобільної дороги М-05 Київ-Одеса у місці розвороту с. Круглик (км 19 + 324) сучасними світлодіодними світлофорами з табло зворотнього відліку часу власного виробництва.

світлодіодні світлофори, світлофор, табло зворотнього відліку часу, компанія сеа

Велика кількість заяв місцевих жителів про небезпеку даної ділянки дороги зробили свою справу — за розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна було розпочато будівництво світлофорного комплексу і, на сьогоднішній день, світлодіодні світлофори вже успішно виконують свої функції.

Даний розворот на ділянці автотраси М-05 Київ-Одеса в районі с. Круглик (км 19 + 324) вважався одним з найнебезпечніших ділянок в області. Всього лише за останні півтора року на цьому місці сталося 48 ДТП (2 особи загинули). До облаштування світлофорного комплексу проблема полягала в тому, що для розвороту водіям необхідно перетнути три смуги зустрічного транспорту, що мчить з височини. Раніше дорожники зробили спробу закрити розворот, проте місцеві жителі влаштували акцію протесту і відстояли проїзд на ділянці.

світлодіодні світлофори, світлофор, табло зворотнього відліку часу, компанія сеа

Завдяки чисельним зверненнями місцевих жителів і громадських активістів, дана ділянка траси М-05 Київ-Одеса стане набагато безпечніше, оскільки світлодіодні світлофори з табло зворотнього відліку часу виробництва СЕА дозволять бачити поворот здалеку, розрахувати безпечну відстань до повороту і здійснити розворот, не створивши аварійної ситуації.

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою інформацією та з питань придбання світлофорів і технічних засобів управління дорожнім рухом звертайтеся до центрального офісу виробника - Компанію СЕА, м. Київ, тел .: +38 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top