Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

В Ужгороді - нові світлодіодні світлофори

  • 14.12.2015
  • 1222

Причинами заторів в Ужгороді нерідко стають не лише дорожньо-транспортні пригоди, вузькі дороги, відсутність належної кількості транспортних розв`язок, але і світлофори, точніше, їх застарілість, або подекуди й відсутність. Але ситуація із заміною старих лампових світлофорів у місті потрохи почала змінюватись на краще. Так, поблизу площі Петефі по вулиці Льва Толстого встановлено новенькі світлодіодні світлофори виробництва вітчизняної Компанії СЕА.

Нові світлофори регулюють рух пішоходів та автомобілів, вони не лише яскравіші за старі лампові прилади, але і додатково обладнані таймером зворотного відліку часу (ТВЧ), що додає зручності пішоходам і підвищує загальну безпеку руху.

В Ужгороді - нові світлодіодні світлофориВ Ужгороді - нові світлодіодні світлофориВ Ужгороді - нові світлодіодні світлофори

Безумовно, після того, як на "проблемному" переході встановили LED-світлофори, пішоходам стало безпечніше переходити проїжджу частину.

 

Компании СЭА - 25 лет!

За додатковою комерційною та технічною інформацією звертайтесь до центрального офісу Компанії СЕА - виробника світлофорного обладанння - м.Київ, вул. Краківська, 13-Б, тел.: +8 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top