Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Зелене світло - пішоходам

  • 23.10.2014
  • 1349

ПЗС в Хмельницке

Нові пристрої звукового супроводу ПЗС з'явилися у місті Хмельницький.

На пішоходних переходах через вулиці Незалежності, Кам’янецьку, Інститутську та Хотовицького попереднє звукове обладнання було знищене невідомими вандалами. Оскільки відсутність пристроїв звукового супроводу ускладнює пересування пішоходів із особливими потребами, Комунальне підприємство, що займається будівництвом, ремонтом і експлуатацією доріг виконкому Хмельницької міськради вирішило відновити повноцінне функціонування пішоходних переходів. Для цього було обрано ПЗС виробництва компанії СЕА.

Серію ПЗС СЕА-3В можна використовувати не лише на центральних магістралях міста, але й навіть у спальних районах міст. Гучність і режим роботи пристроїв програмується відповідно до побажань комунального підприємства, що їх замовило, і звичайно ж, із урахуванням відповідних норм для забеспечення комфорту мешканців будинків, розташованих поблизу переходу. Пристрої звукового супроводу ПЗС СЕА налаштовуються згідно з циклограмою, тож повністю взаємодіють із світлофорним об’єктом.

 

За додатковою інформацією звертайтесь в центральний офіс компанії СЕА - виробника світлофорного обладнання -  м. Київ, вул. Краківська, 13-Б, тел.: +38 (044) 330-00-88; info@sea.com.ua

Top