Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Що нового у мережах 5G? Майстер-клас Quectel

  • 05.02.2021
  • 998

Мобільні мережі 5G — важлива віха в стандартах мобільного зв'язку. 5G підтримує програми, яким потрібна висока надійність, зв'язок з надмалою затримкою, а також висока безпека і доступність.

Для отримання глибокого розуміння ключових областей впровадження 5G, запрошуємо Вас відвідати нову серію технічних вебінарів — майстер-класів — компанії Quectel. Висококваліфіковані фахівці обговорять новинки галузі, продемонструють лідируючий на ринку асортимент модулів Quectel і запропонують поради та рекомендації щодо усунення неполадок при підключенні до 5G.

Quectel Wireless Solutions є професійним розробником технології Internet of Things (IoT) та провідним світовим постачальником бездротових модулів UMTS / HSPA (+), GSM / GPRS, LTE / LTE-A, NB-IoT / LTE-M та 5G. Компанія пропонує готові рішення та універсальні послуги для розумних міст, моніторингу навколишнього середовища, транспорту, охорони здоров'я, бездротових шлюзів, інтелектуальних платежів, телематики, безпеки, сільського господарства, інтелектуальної енергетики та інших областей IoT / M2M.

Приєднуйтесь до онлайн-семінару о 12:00 (за київським часом) 17 лютого 2021 року та дізнайтеся більше про особливості впровадження технології 5G:

  • Що нового в мережах 5G? Конфігурації мережі — функції / діапазони NSA, SA / DSS, що використовуються в 5GNR
  • Рішення Quectel 5G — стільникові модулі, модулі Wi-Fi, антени Sub6GHz і міліметрового діапазону
  • Поради про 5G — архітектура пристрою, конфігурація модулів, антенні з'єднання, інтерфейси USB / PCIe, теплові характеристики

Спікери

Лукаш Ольшевський

Інженер регіону EMEA Quectel

Томаш Бачак

Інженер регіону EMEA Quectel

Тривалість вебінару: 60 хвилин. Мова: Англійська.

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів. З 1990 року ми здійснюємо оптові поставки на ринок України електронних компонентів для промислових підприємств, а в області бездротових технологій пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари.

Компанії СЕА - 30 років!

Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташитів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua.

Top