Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Димова та теплова сигналізація Littelfuse

  • 22.11.2021
  • 695

Димова та теплова сигналізація LittelfuseКомпанія СЕА розпочинає цикл новин із ознайомлення своїх клієнтів з інноваційними та затребуваними товарами виробництва американської компанії Littelfuse. Сучасні вироби Littelfuse є життєво важливими компонентами практично у кожній галузі, де використовують електроенергію, від побутової електроніки до автомобілів та індустріального обладнання. Дана новина присвячена димовій та тепловій сигналізації.

Автоматизація будівель вже перестала сприйматися людьми як щось недосяжне і важко втілюване у повсякденному житті. Розумні будинки оснащуються інтелектуальними технологіями, які роблять життя більш зручним та енергоефективним. При проєктуванні розумного будинку особливу увагу слід приділити датчикам безпеки, оскільки безпека — чи не головне у домі. 

Компанія Littelfuse пропонує технології захисту, управління та контролю для підвищення безпеки, надійності та енергоефективності будівель.

Тенденції ринку та фактори, що впливають на димову та теплову сигналізацію
 

  Швидке зростання ~ 8,8% CAGR
  • Очікується, що глобальні постачання детекторів диму зростуть з 98 мільйонів у 2020 році до 150 мільйонів у 2025 році.
  • Підвищення обізнаності про пожежну безпеку всіх будівель та підвищення їх нормативно-правової бази є ключовим фактором глобального зростання.
  • Комерційний сегмент є найбільшим, на нього припадає більше половини обсягів продажу датчиків. Очікується, що житловий сегмент зростатиме найшвидше за рахунок збільшення чисельності населення та урбанізації.
  • Америка і Європа в даний час є найбільшими ринками, проте Азіатсько-Тихоокеанський регіон є найбільш зростаючим.
  • Бездротові детектори диму живляться від батареї і можуть бути підключені до Wi-Fi, щоб стати частиною розумної екосистеми будинку або будівлі.

Детектори диму

Рекомендовані товари Littelfuse та їх переваги

Технологія Функціонал під час застосування Серія товарів Переваги Особливості
Запобіжник Захищає силовий каскад від перепадів струму 875, 263, 373, 392

Стандартизоване рішення економить час користувача й не потребує високого рівня знань з електроніки

Відповідність UL/IEC; низький внутрішній опір; безпечний від ударів; стійкий до вібрації
Металооксидний варистор Допомагає захистити блок живлення від стрибків напруги та ударів блискавки на лінії змінного струму LA Відповідає широким вимогам щодо стійкості до імпульсних перенапруг: 40-530 Дж (2 мс)
TVS діод Захищає чутливі електронні компоненти від перепадів напруги SMCJ Підвищує надійність системи за рахунок обмеження напруги на безпечних рівнях під час перехідних процесів Пікова імпульсна потужність складає 1500 Вт;
низький, динамічний опір; типорозмір 0402
Термістор NTC Вимірювання температури KW, KT, USUG1000 Забезпечує високу точність вимірювання температури (компонент/навколишнє середовище) для надійної роботи пристрою Висока надійність; малий форм-фактор; швидка теплова реакція
SCR або герконове реле Використовується для спрацьовування сигналізації EC103M Відмінний односпрямований перемикач для додатків фейсконтролю; Чутливі SCR легко запускаються кількома мікроамперами струму Допустима напруга до 600 В; можливий імпульсний струм до 20 А
HE3600 Низьке споживання електроенергії; висока ізоляція; несприйнятливий до впливу навколишнього середовища Мініатюрний корпус з виводами у один ряд; опція зовнішнього магнітного екрану

 

Ознайомитись більш детально з рішеннями для системи димової та теплової сигналізації можна завантаживши презентацію або онлайн 

Завантажити

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Littelfuse на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top