Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Інноваційний метод з'єднання електронних компонентів

  • 08.10.2019
  • 823

з'єднання електронних компонентівУ 2019 році нагороду «Hermès Award» - один з найбажаніших призів в області технологічних досягнень - отримала компанія NanoWired GbmH за своє інноваційне рішення під назвою «KlettWelding». Цей метод дозволяє проводити збірку і з'єднання електронних компонентів при кімнатній температурі.

Нагороду вручав Міністр освіти і досліджень Німеччини на офіційній церемонії відкриття Ганноверської ярмарки Hannover Messe 2019, найбільшій у світі виставці промислових технологій. NanoWired - недавно створена компанія, що базується у м. Гернсгайм (Gernsheim), Німеччина.

Професор Раймунд Нойгебауер (Reimund Neugebauer), президент товариства Fraunhofer - Gesellschaft - найбільшої в Європі дослідницької організації з орієнтацією на впровадження результатів досліджень в життя - і голова журі конкурсу Hermès, підкреслив, що проект-переможець цього конкурсу повинен продемонструвати інноваційний потенціал, розрахований на створення рішення, яке відповідає потребам кінцевого споживача і підходить для промислового застосування. Переможець цього року - оригінальний процес виконання з'єднань від NanoWired, швидкий і екологічно безпечний, що застосовується у виробництві електроніки вперше в світі. У нього є широкий діапазон потенційних областей використання, включаючи датчики, напівпровідники, автомобільні системи та споживчі товари. Система «KlettWelding» дає можливість перейти у виробничих процесах від операцій зварювання до простого спільного обтиснення компонентів при кімнатній температурі. Крім того, цей метод дешевше з'єднань способом зварювання і пайки й вже був успішно застосований в майже двадцяти промислових проектах.

Перед виконанням з'єднання методом «KlettWelding» поверхні з'єднуючих електронних компонентів спочатку покривають шаром металевих дротів нанорозміру - подібно шару, який отримується при використанні контактної стрічки з липким шаром, - велкро (Velcro). Попередньо оброблені таким чином компоненти потім можуть бути з'єднані простим стисненням. Нанодроти взаємно з'єднуються і утворюють з'єднання, яке, на відміну від Velcro-з'єднання, є постійним і відрізняється високою електро- і теплопровідністю. Таке з'єднання є високонадійним і здатне витримувати вплив екстремальних температур, включаючи високі рівні нагріву, які набагато перевищують ті, які необхідні для руйнування традиційних паяних або клейових з'єднань. Метод «KlettWelding» також економічно ефективніше, ніж традиційні процеси з'єднань, і може застосовуватися в широкому діапазоні областей.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронних компонентів для промислових підприємств. У програму поставок входять як пасивні компоненти (резисториконденсатори, індуктивності, варистори, кварцові резонатори, розрядники, роз'єми, запобіжники, комутаційні вироби), так і активні компоненти (мікросхемитранзистори, діоди, діодні мости, світлодіоди, рідкокристалічні індикатори, оптоприлади, запобіжники, датчики). Наша фірма здійснює поставки як від великих світових дистриб'юторів електронних компонентів, так і безпосередньо від виробників.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top