Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Сучасне виявлення CH₄ і чадного газу з застосуванням сенсору Figaro TGS2611

  • 06.09.2021
  • 367

Для підготовки цієї наукової статті наші фахівці спиралися на проведені дослідження багатьох вчених і спеціалістів, які поділилися своїми результатами. Були долучені дисертаційні роботи, доповіді на наукових конференціях, а також думки, висловлені під час обговорення зачепленої теми в інтернеті на спеціалізованих форумах.

У третьому випуску журналу «Електрик» описане дослідження, що вперше здійснене й експериментально підтверджене в Грузинському Технічному Університеті, щодо можливості виявлення та ідентифікації в повітрі метану (CH4) і моно оксиду вуглецю (CO) одним напівпровідниковим сенсором при нагріванні його чутливого елемента на прикладі сенсора компанії Figaro TGS261 — детальніше про проведення дослідження та його результати  ви дізнаєтесь зробивши замовлення цього випуску журналу.

Також слідкуйте за останніми новинами у сфері електронного обладнання через оформлення передплати на видавництво за посиланням.

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Figaro в Україні. Для замовлення датчиків чи отримання додаткової інформації та запиту технічних характеристик, будь ласка, зв'яжіться з відділом електронних компонентів Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: info@sea.com.ua

Top