Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Analog Devices — скорочення NCNR до 45 днів

  • 22.02.2022
  • 263

Компанія Analog Devices анонсує скорочення NCNR (матеріали або компоненти, придбані у постачальників на умовах, що забороняють скасування замовлення та/або повернення матеріалу) з поточних 90 до 45-ти днів. Офіційна заява ADI

Шановні клієнти ADI!

Перш за все, ми, як завжди, сподіваємося, що ви, ваші співробітники та ваші сім'ї змогли залишатися в безпеці та бути здоровими у ці важкі місяці. Хоча ми сподіваємося, що найважчі часи залишилися позаду, ми, як і раніше, реалістично оцінюємо завдання, що стоять перед нами і зосереджені на підтримці наших клієнтів у їх просуванні вперед.

Це повідомлення є продовженням нашого оголошення в квітні минулого року, коли ми внесли зміни до нашого вікна скасування та перенесення графіка, оскільки наш ланцюжок поставок ставав все більш обмеженим через надзвичайно високий попит на продукцію. Ви, можливо, пам'ятаєте, що ми вирішили розширити вікно, протягом якого ADI не допускала зменшення кількості чи скасування замовлень протягом 90-денного періоду.

З того часу ми продовжуємо спостерігати зростання попиту у більшості сегментів кінцевого ринку, оскільки заводи ADI продовжують працювати на максимально можливому рівні, щоб постачати нашим клієнтам якомога більше продукції. Крім того, ми зробили та продовжуємо робити значні інвестиції в капітальне обладнання для задоволення цього безпрецедентного попиту.

Ми розуміємо, що в таких складних умовах нашим клієнтам може бути потрібна додаткова гнучкість, щоб коригувати свої замовлення, щоб вони краще відповідали загальній пропозиції. З цією метою ми скорочуватимемо період блокування, протягом якого ми не дозволяємо зменшення кількості чи скасування замовлень з 90 до 45 днів, починаючи з 21 лютого 2022 року. Ми сподіваємося, що це дає нашим клієнтам можливість перепланувати або скасувати будь-яку вимогу через 45 днів, яка не має вирішального значення для їх виробничих планів. Передбачається, що ці умови залишаться чинними протягом наступних трьох місяців, після чого ми проведемо повторну оцінку стану наших поставок, щоб визначити відповідні наступні кроки.

Наші групи підтримки клієнтів зможуть допомогти вам з будь-якими необхідними коригуваннями невиконаної роботи, а наші системи, які керують цими умовами, будуть приведені у відповідність до нового правила 45 днів 21 лютого. Працюючи разом у цей непростий період у глобальному ланцюжку поставок напівпровідників, ми дякуємо вам за те, що ви продовжуєте співпрацювати з ADI та довіряєте нам.


Компанія СЕА пропонує своїм клієнтам широку номенклатуру товарів виробництва Analog Devices зі складу в Києві, які застосовуються на різних кінцевих ринках промислової, автомобільної, побутової та комунікаційної сфери. Ознайомитись з каталогом товарів можна за посиланням 

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top