Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Технологічне розв'язання актуальної проблеми контролю енергоспоживання від Littelfuse

  • 09.05.2022
  • 499

В сучасних умовах швидкого та непередбачуваного зростання вартості енергоресурсів питання обліку та зменшення споживання охоплює весь сучасний світ та неможливо обійтись без новітніх рішень, одні з яких є розумні лічильники від Littelfuse для води, газу та електроенергії.

Наприклад, такий «розумний» лічильник самостійно відстежує скільки електроенергії витрачають громадяни, а далі передає отриманні дані в компанію. Канал передачі даних визначається постачальником послуг. Це може бути передача даних через домашню мережу WI-FI, мобільний телефон або сім-карту, встановлену у приладі.

Замовивши новий випуск журналу «Електрик» читач ознайомиться з детальним розбором функціональних блоків лічильників, вибору стандартів та іншою необхідною інформацією, як контролювати споживання та використовувати лічильники Littelfuse.

Отримуйте регулярний дайджест про новітні розробки у сфері електронного обладнання, оформивши ПЕРЕДПЛАТУ на видавництво спеціалізованих журналів.

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Littelfuse на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top