Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Безпечний поділ сигналів в одній клемі з двома типами підключення

  • 05.10.2021
  • 542

Для внутрішньої і зовнішньої сторони Вашої шафи управління гібридні клеми виробництва Phoenix Contact дозволяють застосовувати різні технології підключення. Відповідна комбінація з простого затиску push-in на внутрішній стороні шафи управління і класичного гвинтового затиску на стороні клієнта пропонує практичні рішення.

Безпечний поділ сигналів в одній клемі з двома типами підключення

Новинкою Phoenix Contact є багатопровідні гібридні клеми з розмикачем PTU 4, до яких можна підключати дроти перетином від 0,2 мм² до 6 мм². Сигнали поділяються швидко і безпечно, а перевіряються просто і зручно, так як клемні блоки мають індивідуальну розділову зону і тестові гнізда 4 мм. Додатковою перевагою є вбудовування запобіжників і конструктивних елементів. Компактна конструкція і фронтальні роз'єми забезпечують можливість створення кабельної розводки в обмежених монтажних умовах.

Поряд з гібридними клемами з розмикачем Phoenix Contact додатково пропонує прохідні та багатопровідні клеми, а також клеми захисного проводу і перетворювача тієї ж форми. Велике розмаїття пристроїв дозволяє підібрати оптимальне рішення для задоволення вимог як до внутрішньої, так і зовнішньої кабельної розводки, і користуватися усіма перевагами тієї чи іншої технології. Додатковою позитивною характеристикою є скорочення логістичних витрат завдяки використанню уніфікованого системного приладдя CLIPLINE complete.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top