Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Безпечні джерела живлення для зарядної інфраструктури

  • 23.07.2021
  • 422

Серія джерел живлення STEP POWER від Phoenix Contact розширена новими пристроями для зарядної інфраструктури для обслуговування електромобілів. STEP POWER 12 В мають компактне виконання та ідеально підходять для застосування у зарядній станції.

STEP POWER

Блоки живлення STEP POWER надійно живлять контролери зарядки і блокування зарядного штекера 1 А або 2 А. Пристрої реалізовані й протестовані перш за все з урахуванням вимог електромагнітної сумісності (EMV) згідно зі стандартом зарядних колонок EN 61851-21-2. Також вони відповідають стандартам з безпеки згідно EN / UL 61010.

Джерела живлення STEP POWER є першими в світі пристроями з високою ефективністю на холостому ходу і при частковому навантаженні (Efficiency Level VI). Вони відрізняються високим ККД >94% і низькими втратами холостого ходу <0,1 Вт. Крім того, технологія з'єднання push-in з кутом 45° забезпечує особливо швидке і просте введення в експлуатацію. Діапазон робочої температури становить від -10 °C до +70 °C.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top