Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Інтелектуальне управління часом

  • 10.06.2020
  • 636

Нові багатофункціональні реле часу MACX-TR від Phoenix Contact дозволяють робити прості налаштування інтуїтивно зрозумілим і швидким способом. Комбінації клавіш та інноваційний OLED дисплей дають можливість виконувати прості дії безпосередньо на пристрої. Зв'язок за допомогою NFC і додаток для смартфона пропонують додаткові функції, як от одночасне налаштування конфігурації декількох пристроїв.

MACX-TR

Час вмикання та вимикання може бути точно налаштований в ході інтуїтивно зрозумілої навігації по меню. Конкретні значення часу позбавляють від необхідності перерахунку і перевірки введених даних. Крім того, від несанкціонованого доступу передбачений захист у вигляді пароля.

На висококонтрастному дисплеї, реле можна легко прочитати час зворотнього відліку і діаграми часу. Дисплей OLED виконаний на основі органічних світлодіодів (Organic Light Emitting Diode): як і звичайні світлодіоди, вони світяться самостійно. MACX-TR економно споживають енергію, володіють широким кутом огляду і невеликою глибиною установки. Пристрої шириною всього 22,5 мм поставляються на вибір з технологією гвинтового затиску або з'єднання Push-in.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top