Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Інтерфейсні реле для роботи з малопотужними пристроями управління

  • 09.11.2020
  • 1233

Компанія Phoenix Contact представляє Вашій увазі спеціалізовані версії інтерфейсних реле PLC-INTERFACE, які призначені для роботи зі слабкими джерелами сигналу.

Часто в системах промислової автоматизації доводиться стикатися із завданням управління пристроями комутації за допомогою малопотужних пристроїв або пристроїв зі слабким рівнем сигналу. Саме для вирішення подібних завдань Phoenix Contact були розроблені нові інтерфейсні релейні модулі PLC / SSI.

PLC-INTERFACE

Релейні модулі PLC / SSI дозволяють підключати сигнали управління від слабких джерел, посилюючи їх за рахунок внутрішньої схеми. Типовий струм ланцюга управління становить всього 1 мА. Для замовлення доступні версії з різним рівнем номінальної напруги живлення: від 5 до 24 В DC. Комутаційна здатність релейних модулів, при цьому, є стандартною і становить 6 А / 250 В АС.

Для зручності застосування і комплектації також пропонуються окремі базові модулі з вбудованою схемою посилення.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top